NIEUWS

Corona
I.v.m. de Corona maatregelen vinden momenteel alle groepslessen in de buitenlucht plaats, zowel in Halsteren als in Oosterland. Daarnaast zijn er ONLINE Zumbalessen op maandag en woensdag om 20.00 uur. Heb je interesse om mee te doen stuur me dan even een Whatsapp bericht via 06-23950280.

********************************************************************************

NIEUW ! Zumba GOLD
Vanaf 4 maart 2020 start er een kleinschalige Zumba Gold groep. Dit in zaal Tivoli te Halsteren. Iedere woensdag om 18.15 uur. Zumba Gold is minder intensief maar wel met echte Zumba muziek en bewegingen. Bedoeld voor mensen die voor het eerst gaan sporten of dansen, een lichte blessure of beperking hebben of voor de actieve oudere volwassene.

********************************************************************************

Nieuw Rooster per 1 maart 2020
Wegens groot succes en groei worden de Zumba lessen vanaf maart zowel op maandag als woensdag voortaan in de grote zaal van de Wittenhorst gegeven. Hierdoor is er ook weer plaats voor nieuwe deelnemers. Wil jij graag bewegen op de leukste Latin muziek met goed te volgen pasjes, veel plezier hebben en ook nog eens in conditie komen. Schrijf je dan nu in of meld je aan voor een gratis proefles.

Het rooster in Halsteren wordt per 1 maart als volgt:
– Iedere maandag om 20.00 uur Zumba in de grote zaal van de Wittenhorst.
– Iedere dinsdag om 19.30 uur in de Oosterhof in Oosterland
– Iedere woensdag om 19.30 uur Zumba in de grote zaal van de Wittenhorst.
– Iedere woensdag om 18.15 uur Zumba Gold in zaal Tivoli te Halsteren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is maat-3.jpg